Välkommen till Engbergs Marktjänst AB

För dig som vill ha jobben gjorda med glädje och kvalitet

Vänd dig hit om du behöver ett markläggningsarbete, stort som smått. Vi har alla kompetenser för att genomföra hela processen.

Kontakta oss

Om oss

 

Engbergs Marktjänst AB är företaget för dig som vill ha jobben gjorda med glädje och kvalitet. Här står du och dina önskemål i fokus, och tack vare lång erfarenhet kan vi hitta den bästa lösningen för dig när det gäller mark- och anläggningsarbeten.

Vi utför planeringsarbeten så som tomtplanering och återställning av gräs, sten och asfalt och Vi kan hjälpa dig med grävtjänster som dikesgrävning, underarbeten, stenläggning och dräneringsarbeten bland mycket annat.

Bygger du om sommarstugan och behöver hjälp med installationer av avlopp, oavsett om det gäller anslutning till kommunal regi och slutna avloppstankar, eller krävs det markbearbetning för att förbereda gräsmattan på tomten då har du kommit helt rätt.

Vi försöker alltid hitta en lösning för ditt projekt efter konstens alla regler, och till bästa möjliga pris. Så tveka inte att höra av dig till Engbergs Marktjänst om du vill ha ett arbete utfört professionellt och med hög kvalitet.

Letar ni efter någon som kan göra jobbet åt er?

Våra tjänster

 

Grävtjänster

Grävning för husgrund, grävning för uppfarter, underarbete asfaltsförberedningar och stenläggning, dikesgrävningar, tomtdränering, dagvattendränering.

Installationer

Anslutning av vatten och avlopp av kommunal regi, samt serviceledningsbyte, slutna avloppstankar och minireningsverk, bdt, LPS system.

Planeringsarbeten

Grävmaskinstjänster för tomtplanering, återställningar av tomt, anlägger gräs, sten, asfalt.

Markarbeten

Stubb-borttagning, förberedelse av gräsmatta rullgräs eller sådd, häckdiken, trädgroppar, stenarbeten.

Några av våra samarbetspartners

 

Vi samarbetar med dom största grossisterna för att säkerställa ett resultat med högsta kvalitet. Våra samarbetspartners innehar alla behörigheter så som säker el, säker vatten m.m.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Vi berättar gärna mer om oss och vad vi kan hjälpa dig med.

Ring direkt

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande